0 0

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

1 բաժակ ալյուր
0․5 բաժակ շաքարավազ
4 ճ․գ․ թթվասեր
2 ձու
1 թ․գ․ փխրեցուցիչ
1 թ․գ․ վանիլին
1 - 1․5 բաժակ ազնվամորի
ազնվամորիով պիրոգ

ազնվամորիով պիրոգ

հատկություններ։
  • բուսակերական

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

քայլեր

1
արված է

խմորը ստանալու համար բոլոր բաղադրիչները՝ բացի ազնվամորուց, լավ խառնում ենք․ ստացվում է ջրիկ խմոր

2
արված է

ջեռոցը տաքացնում ենք 200 աստիճան

3
արված է

միջին չափի ձևամանի մեջ յուղաթուղթ ենք դնում, լցնումենք ազնվամորին և հավասարաչափ բաշխում ձևամանի մեջ

4
արված է

ազնվամորու վրա լցնում ենք խմորը և կրկին հավասարաչափ բաշխում ձևամանի մեջ

5
արված է

թխում ենք 15-20 րոպե

6
արված է

սառչելուց հետո վայելում ենք մեր բերանում հալչող ազնվամորում համը ՜

նախորդը
ռեհանի լիմոնադ
հաջորդը
հավի սթեյք բրնձով
նախորդը
ռեհանի լիմոնադ
հաջորդը
հավի սթեյք բրնձով

ավելացնել մեկնաբանություն