1 0

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
0․5 կգ բազուկ
2/3 բաժակ ցորենի ամբողջահատիկ
30գ․ ռուկոլա
30 գ․ սպանախ
30 գ․ բազուկի տերև
1 կարմիր սոխ մեծ
60 գ․ այծի պանիր կամ ֆետա
2 ճ․գ․ սպիտակ գինու քացախ
2 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղ
2 ճ․գ․ թթվասեր
1․5 թ․գ․ կակաչի սերմ
2 թ․գ․ մեղր
2 պճեղ սխտոր
ըստ ճաշակի աղ
ըստ ճաշակի սև պղպեղ
աղցան բազուկով և ցորենի ամբողջահատիկով

աղցան բազուկով և ցորենի ամբողջահատիկով

Ցորենի ամբողջահատիկը ամենահին հացահատիկներից է։ Ի տարբերություն սովորական ցորենի այն գրեթե չի պարունակում գլյուտեն

հատկություններ։
  • բուսակերական

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

ռուկոլա  ֆետա թթվասեր

քայլեր

1
արված է
60

Լվանալ բազուկը, չորացնել, փաթաթել նրբաթիթեղով (фольга), խորովել 180 աստիճան տաքացված ջեռոցի մեջ 1 ժամ։ Այնուհետև հանել և թողնել սառչի։

2
արված է
6

մաքրել բազուկը և բարակ շերտերով կտրտել

3
արված է
45

ցորենի ամբողջահատիկը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել 3բաժակ ջուր և դնել կրակին։ Եռալուց հետո ցածրացնել կրակը և 30 րոպե եփել։ Այնուհետւ քամել և թողնել սառչի։

4
արված է
3

մաքրել սոխը և կտրտել, իսկ այծի պանիրը մասնատել

5
արված է
2

առանձին ամանի մեջ խառնել քացախը, ձիթապտղի յուղը, թթվասերը, մեղրը և կակաչի սերմերը

6
արված է
3

աղցանամանի մեջ լցնել սպանախը, ռուկոլայի և բազուկի տերևները, այնուհետև ցորենի ամբողջահատիկը, բազուկը, սոխը։ Վրան ավելացնել սոուսը և խառնել։ Մատուցելուց առաջ ավելացնել այծի պանիրը

նախորդը
հունական աղցան (դասական)
հաջորդը
աղցան կանաչ ոլոռով, լոբով և ֆետա պանրով
նախորդը
հունական աղցան (դասական)
հաջորդը
աղցան կանաչ ոլոռով, լոբով և ֆետա պանրով

ավելացնել մեկնաբանություն