0 0

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
350 գ․ կանաչ լոբի
300 գ․ կանաչ ոլոռ
8 ճյուղ կանաչ սոխ
5-6 ճյուղ նանա
150 գ․ ֆետա
5 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղ
1 հատ կիտրոն
ըստ ճաշակի աղ
ըստ ճաշակի սև պղպեղ
մատուցման համար
աղցան կանաչ ոլոռով, լոբով և ֆետա պանրով

աղցան կանաչ ոլոռով, լոբով և ֆետա պանրով

հատկություններ։
  • բուսակերական

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

լոբի

քայլեր

1
արված է
5

Ոլոռը և լոբին եփել եռացող ջրում 5 րոպե, Այնուհետև քամել և պահել սառը ջրի տակ, որպեսզի կասեցվի եփման գործընթացը։ Քամել, թողնել չորանա

2
արված է
5

մանր կտրտել սոխը և նանայի տերևները

3
արված է
5

առանձին ամանի մեջ խառնել կիտրոնի քերած կեղևը, քամած հյութը և ձիթապտղի յուղը։ Լավ խառնելուց հետո ավելացնել աղը և պղպեղը

4
արված է
5

մեծ աղցանամանի մեջ խառնել ոլոռը, լոբին, սոխը և նանան։ Վրան լցնել սոուսը և զարդարել ֆետայով։

5
արված է

աղցանը պատրաստ է։ Մատուցել բագետով։

նախորդը
աղցան բազուկով և ցորենի ամբողջահատիկով
հաջորդը
աղցան ռուկոլայով և արքայանարնջով
նախորդը
աղցան բազուկով և ցորենի ամբողջահատիկով
հաջորդը
աղցան ռուկոլայով և արքայանարնջով

ավելացնել մեկնաբանություն