0 0

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
2 կապ ռուկոլա
1 հատ արքայանարինջ
0,5 բաժակ ընկույզ
100 գ ֆետա
ըստ ճաշակի աղ
ըստ ճաշակի սև պղպեղ
ըստ ցանկության աղացած կարմիր պղպեղ
2 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղ
1 թ․գ․ կիտրոնի հյութ
1 թ․գ․ մանանեխ
աղցան ռուկոլայով և արքայանարնջով

աղցան ռուկոլայով և արքայանարնջով

օգտակար աղցան ռուկոլայով, արքայախնձորով, ընկույզով և ֆետա պանրով․ հիանալի սկիզբ ճաշի կամ ընթրիքի համար։ եթե վեգան եք պանիրը կարող եք փոխարինել տոֆուով։

հատկություններ։
  • բուսակերական

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

արքայանարինջ ընկույզ ֆետա

քայլեր

1
արված է

կիսալուսնաձև կտրտել արքայանարինջը։

2
արված է

վրան ավելացնել ռուկոլան և մանրացրած ընկույզը

3
արված է

առանձին ամանի մեջ խառնել ձիթապտղի յուղը, աղը, պղպեղը, կիտրոնի հյութը և մանանեխը

4
արված է

ստացվախծ սոուսը լսնել աղցանի վրա

5
արված է

աղցանը լցնել աղցանամանի մեւ, վրան ավելացնել ֆետան և կարմիր պղպեղը

6
արված է

աղցանը պատրաստ է մատուցման․ բարի ախորժակ

նախորդը
աղցան կանաչ ոլոռով, լոբով և ֆետա պանրով
հաջորդը
սնկով հնդկաձավար
նախորդը
աղցան կանաչ ոլոռով, լոբով և ֆետա պանրով
հաջորդը
սնկով հնդկաձավար

ավելացնել մեկնաբանություն