բաղադրամասեր
-
100 գ կիտրոնի հյութ
-
1 հատ ավոկադո
-
200 գ սև բրինձ
-
200 գ սպիտակ լոբի
-
0,5 փունջ կանաչ սոխ
-
0,5 փունջ կոտեմ
-
6 հատ ամսական բողկ
-
4 ճ․գ ձիթապտղի յուղ
-
1 պտղունց չիլի պղպեղաղացած
-
1 պտղունց աղ
քայլ առ քայլ
քայլեր
1
արված է
|
լվանալ և եփել բրինձը, լոբին |
2
արված է
|
մաքրել և փոքր խորանարդիկների բաժանել ավոկադոն, վրան լցնել կիտրոնի հյութի մի մասը |
3
արված է
|
բողը բաժանել 6-8 մասի, կտրտել սոխը |
4
արված է
|
ավոկադոն, եփված բրինձը, լոբին, կտրտած սոխն ու բողկը խառնել |
5
արված է
|
առանձին ամանի մեջ խառնել կիտրոնի հյութը, աղը, չիլի պղպեղը, ձիթապտղի յուղը, խառնել և ավելացնել աղցանի վրա |
6
արված է
|
ավելացնել կոտեմը և մատուցել |