0 0
ապուր գուլյաշ

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
100 գ. գլուխ սոխ
160 գ. տավարի միս
150 գ. բուլղարական պղպեղ
ըստ ճաշակի աղ
ըստ ճաշակի սև պղպեղ
250 մլ բուլիոն տավարի մսի
ըստ ճաշակի համեմ
ըստ ճաշակի մաղադանոս
100 գ. տոմատի մածուկ
1 պտղունց աղացած կարմիր պղպեղ
1-2 ճ.գ. բուսայուղ

ապուր գուլյաշ

այս ապուրի համար նախընտրելի է վերցնել տավարի մսի մեջքի հատվածը

հատկություններ։
  • մսային

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

տավարի միս բուլղարական պղպեղ

քայլեր

1
արված է

մանր կտրտել սոխը և բուլղարակիան պղպեղը, իսկ միսը կտրտել միջին չափի խորանարդիկներով

2
արված է

բուսայուղի մեջ տապակել սոխը, այնուհետև առանձին բուլղարական պղպեղը, տավարի միսը

3
արված է

այնուհետև կաթսայի մեջ ջուր լցնել և խաշել տավաևի միսը 1.5-2 ժամ՝ մինչև մսի պատրաստ լինելը

4
արված է

տապակած սոխը և պղպեղը լցնել խորը ամանի մեջ, ավելացնել տոմատի մածուկը, լավ խառնել և ավելացնել եփվող մսին, թողնել մինչև եռա

5
արված է

այնուհետև ավելացնել սև և կարմիր պղպեղները, աղը և մանր կտրտած կանաչին

6
արված է

մատուցելիս ապուրը կարող եք զարդարել համեմով
բարի ախորժակ

նախորդը
գազարով կրեմ-ապուր
հաջորդը
շչի
նախորդը
գազարով կրեմ-ապուր
հաջորդը
շչի

ավելացնել մեկնաբանություն