բաղադրամասեր
-
100 գ. գլուխ սոխ
-
160 գ. տավարի միս
-
150 գ. բուլղարական պղպեղ
-
ըստ ճաշակի աղ
-
ըստ ճաշակի սև պղպեղ
-
250 մլ բուլիոնտավարի մսի
-
ըստ ճաշակի համեմ
-
ըստ ճաշակի մաղադանոս
-
100 գ. տոմատի մածուկ
-
1 պտղունց աղացած կարմիր պղպեղ
-
1-2 ճ.գ. բուսայուղ
քայլ առ քայլ
քայլեր
1
արված է
|
մանր կտրտել սոխը և բուլղարակիան պղպեղը, իսկ միսը կտրտել միջին չափի խորանարդիկներով |
2
արված է
|
բուսայուղի մեջ տապակել սոխը, այնուհետև առանձին բուլղարական պղպեղը, տավարի միսը |
3
արված է
|
այնուհետև կաթսայի մեջ ջուր լցնել և խաշել տավաևի միսը 1.5-2 ժամ՝ մինչև մսի պատրաստ լինելը |
4
արված է
|
տապակած սոխը և պղպեղը լցնել խորը ամանի մեջ, ավելացնել տոմատի մածուկը, լավ խառնել և ավելացնել եփվող մսին, թողնել մինչև եռա |
5
արված է
|
այնուհետև ավելացնել սև և կարմիր պղպեղները, աղը և մանր կտրտած կանաչին |
6
արված է
|
մատուցելիս ապուրը կարող եք զարդարել համեմով |