0 0

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
1 (փոքր) բազուկ
2 բաժակ սիսեռ
2 պճեղ սխտոր
1 հատ վարունգ
1 հատ լոլիկ
1 հատ գազար
երեք ճյուղ մաղադանոս
չորս շերտ հաց
ըստ ցանկության չիլի պղպեղ
ըստ ճաշակի աղ
ըստ ճաշակի սև պղպեղ
1 ճ․գ․ (աղացած) քիմիոն
1 ճ․գ․ (աղացած) համեմի սերմ
3 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղ
բազուկի հումուսով պատառիկ

բազուկի հումուսով պատառիկ

բազուկի հումուսով այս պատառիկը կարող է լավագույն նաշաճաշը լինել ձեզ համար՝ հատկապես եթե այն պատրաստեք ցորենի ամբողջահատիկի ալյուրից և առանց խմորիչի։

հատկություններ։
  • վեգան

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

բազուկ ֆազար սիսեռ վարունգ

քայլեր

1
արված է

բազուկը մաքրել և խաշել։ Սիսեռը նույնպես խաշել առանձին կաթսայում։

2
արված է

սխտորը մաքրել և խաշաձ սիսեռի հետ միասին լավ հարել բլենդերով։

3
արված է

ստացված զանգվածի վրա ավալացնել նաև քիմիոնը, աղացած համամի սերմը, աղը,սև պղպեղը, չիլին (եթե օգտագործում եք), կտրտած բազուկը, ձիթապտղի յուղը և լավ հարել։

4
արված է

եթե հումուսը շատ խիտ է ստացվել, կարելի է ավելացնել մի քանի գդալ ջուր։

5
արված է

հացի շերտի վրա բարակ շերտով քսում եք հումուսը, վրան ավելացնում մեկ շերտ վարունգ, մեկ շերտ լոլիկ և մեկ շերտ գազար։ Ավելացնում եք կտրտած մաղադանոսը և ծածկում հացի երկրորդ շերտով

6
արված է

Պատառիկը պատրաստ է

նախորդը
աղցան խնձորով և սպանախով
հաջորդը
բրուսկետա ավոկադոյով և սնկով
նախորդը
աղցան խնձորով և սպանախով
հաջորդը
բրուսկետա ավոկադոյով և սնկով

ավելացնել մեկնաբանություն