բաղադրամասեր
-
1 մեծ բազուկ
-
0․5 բաժակ կանաչ ոսպ
-
50 գ․ ֆետա
-
1 գլուխ սոխ
-
0․5 թ․գ ռոզմարին
-
0․5 թ․գ ուրց
-
0․5 թ․գ․ սև պղպեղ
-
0․5 թ․գ օրեգանո
-
0․5 թ․գ․ աղացած կարմիր պղպեղ
-
մի քանի ճյուղ համեմ
-
մի քանի ճյուղ սամիթ
-
մի քանի ճյուղ մաղադանոս
-
1 ճ․գ․ բալզամիկ քացախ
-
1 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղ
-
1 ճ․գ․ կիտրոնի հյութ
քայլ առ քայլ
քայլեր
1
արված է
|
բազուկը լվանալ, խաշել |
2
արված է
|
ոսպը լվանալ, խաշել |
3
արված է
|
եփված բազուկը մաքրել, կտրտել բարակ ձողիկների տեսքով |
4
արված է
|
սոխը կտրտել կիսալուսնաձև |
5
արված է
|
բոլոր համեմունքները, բուսայուղը, կիտրոնը և բալզամիկ քացախը խառնել ամանում |
6
արված է
|
աղցանամանի մեջ խառնել կտրտած բազուկը, սոխը ոսպը, ստացված սոուսը, լավ խառնել |
7
արված է
|
մատուցելիս ավելացնել խորանարդաձև կտրտած ֆետա պանիրը |
8
արված է
|
բարի ախորժակ |