բաղադրամասեր
-
2 լոլիկ
-
2 վարունգ
-
1 կապ հազար
-
0.5 փունջ մաղադանոս
-
1 գլուխ սոխ
-
1 թ․գ․ խնձորի քացախ
-
2 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղ
-
0.5 թ․գ աղացած կարմիր պղպեղ
-
0.5 թ․գ սև պղպեղ
-
150 գ․ ֆետա
քայլ առ քայլ
քայլեր
1
արված է
|
վարունգը, լոլիկը, կանաչին լվանալ, կտրտել, լցնել մեծ տարայի մեջ |
2
արված է
|
սոխը կտրտել կիսալուսնաձև, ավելացնել բանջարեղենի վրա |
3
արված է
|
ավելացնել նաև սև և կարմիր պղպեղները, քացախը, բուսայուղը, լավ խառնել |
4
արված է
|
լցնել աղցանամանի մեջ, զարդարել խորանարդիկների տեսքով կտրտած ֆետա պանրով և մատուցել |