0 0

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
2 շերտ բատոն
6 հատ սունկ
1 հատ ավոկադո
2 պճեղ սխտոր
2 ճ․գ․ կիտրոնի հյութ
0,5 թ․գ (չորացրած) ռոզմարին
1 հատ (փոքր) գլուխ սոխ
ըստ ճաշակի աղ
ըստ ճաշակի սև պղպեղ
2 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղ
բրուսկետա ավոկադոյով և սնկով

բրուսկետա ավոկադոյով և սնկով

բրուսկետայի տեսակները բազմազան են՝ կախված մեր երևակայությունից։
այս բրուսկետան փորձեք պատրաստել արևածաղկի կամ քունջութի սերմերով բատոնով։

հատկություններ։
  • վեգան

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

սունկ ռոզմարին

քայլեր

1
արված է
5

մանր կտրտել սոխը և սխտորը և տապակել ձեթով լցված թավայի մեջ մի քանի րոպե։

2
արված է
12

այնուհետև նույն թավայի մեջ ավելացնել կտրտած սունկը և ռոզմարինը և տապակել մինչև սնկի ոսկեգույն դառնալը։

3
արված է
2

ավելացնել աղ և պղպեղ ըստ ճաշակի

4
արված է
5

ավոկադոն մաքրել և ճզմել ամանի մեջ պատառաքաղով կամ բլենդերով՝ մինչև որ դառնա պյուրե

5
արված է
10

բատոնը կտրտել 1սմ հաստությամբ։ Շերտերի վրա թեթևակի ձեթ քսել և դնել ջեռոցի մեջ՝ մինչև վերջիններիս ոսկեգույն դառնալը

6
արված է
3

ջեռոցից հանելուց հետո հացի շերտերի վրա քսել ավոկադոյի պյուրեն, իսկ վրայից լցնել տապակած սունկը

7
արված է

բրուսկետան կարելի զարդարել կանաչ սոխով կամ պանրով

նախորդը
բազուկի հումուսով պատառիկ
հաջորդը
սիսեռով և բանջարեղենով ապուր
նախորդը
բազուկի հումուսով պատառիկ
հաջորդը
սիսեռով և բանջարեղենով ապուր

ավելացնել մեկնաբանություն