0 0
բրուսկետա բեկոնով և ծնեբեկով

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
6 կտոր հաց
18 շերտ ապխտած բեկոն
18 հատ ծնեբեկ
6 ձու
2 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղ
ըստ ճաշակի աղ
ըստ ճաշակի սև պղպեղ

բրուսկետա բեկոնով և ծնեբեկով

այս բրուսկետան կարելի է մատուցել ոչ միայն որպես նախուտես՝ գինու հետ, այլև որպես հագեցնող նախաճաշ

հատկություններ։
  • վեգան

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

քայլեր

1
արված է

ծնեբեկը լվանալ, փաթաթել բեկոնի շերտով (1 ծնեբեկը 1 բեկոնով)

2
արված է
3
արված է

թավան տաքացնել, լցնել 1 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղ և տապակել բեկոնով փաթաթված ծնեբեկը 3-4 րոպե՝ անընդհատ շրջելով

4
արված է

ձուն հարել սև պղպեղի և աղի հետ

5
արված է

մաքուր թավան տաքացնել, ավելացնել 1 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղը և պատրաստել ձվածեղ

6
արված է

չոր թավայի մեջ տապակել հացը մինչև ոսկեգույն դառնալը

7
արված է

հացի շերտի վրա դնել ձվածեղը, այնուհետև բեկոնով սպանախը և մատուցել

նախորդը
պանրակարկանդակ տոֆուով և խնձորով
հաջորդը
քաղցրաթթու սոուս
նախորդը
պանրակարկանդակ տոֆուով և խնձորով
հաջորդը
քաղցրաթթու սոուս

ավելացնել մեկնաբանություն