0 0

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
1 հատ լոլիկ
1 հատ կարմիր սոխ
8 կտոր բագետ
1 պճեղ սխտոր
3-4 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղ
3 ճ․գ․ բալզամիկ քացախ
բրուսկետա գրիլ արած սոխով

բրուսկետա գրիլ արած սոխով

բրուսետայի նոր համեր փնտրողներին այս անգամ ներկայացնում ենք գրիլ արած սոխով բրուսկետամ

հատկություններ։
  • վեգան
խոհանոց

    բաղադրամասեր

    քայլ առ քայլ

    կիսվել

    բալզամիկ լոլիկ պոմիդոր

    քայլեր

    1
    արված է

    սոխը մաքրել, կտրտել օղակաձև՝ 5 մմ լայնությամբ

    2
    արված է

    լայն ափսեի վրա լցնել 1-2 ճ․գ ձիթապտղի յուղ, վրան հավասարաչափ աղ լցնել

    3
    արված է

    կտրտած սոխը դնել ձիթայուղով լցված ափսեի մեջ, վրան լցնել բալզամիկը և թողնել մարինացվի

    4
    արված է

    պոմիդորը կտրտել կլորավուն

    5
    արված է

    գրիլի թավան տաքացնել և սոխը տապակել երկու կողմից էլ՝ մինչև փափկելը

    6
    արված է

    հացի կտորների վրա ձիթապտղի յուղ քսել և գրիլի թավայի մեջ տաքացնել՝ մինչև խրթխրթան դառնալը

    7
    արված է

    այնուհետև հացի վրա թեթևակի սխտոր քսել, վրան դնել նախ պոմիդորը, ապա սոխը և մատուցել

    նախորդը
    րիզոտտո շամպինիոնով
    հաջորդը
    բրուսկետա լոլիկով և մոցարելայով
    նախորդը
    րիզոտտո շամպինիոնով
    հաջորդը
    բրուսկետա լոլիկով և մոցարելայով

    ավելացնել մեկնաբանություն