բաղադրամասեր
-
1 հատ լոլիկ
-
1 հատ կարմիր սոխ
-
8 կտոր բագետ
-
1 պճեղ սխտոր
-
3-4 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղ
-
3 ճ․գ․ բալզամիկ քացախ
քայլ առ քայլ
քայլեր
1
արված է
|
սոխը մաքրել, կտրտել օղակաձև՝ 5 մմ լայնությամբ |
2
արված է
|
լայն ափսեի վրա լցնել 1-2 ճ․գ ձիթապտղի յուղ, վրան հավասարաչափ աղ լցնել |
3
արված է
|
կտրտած սոխը դնել ձիթայուղով լցված ափսեի մեջ, վրան լցնել բալզամիկը և թողնել մարինացվի |
4
արված է
|
պոմիդորը կտրտել կլորավուն |
5
արված է
|
գրիլի թավան տաքացնել և սոխը տապակել երկու կողմից էլ՝ մինչև փափկելը |
6
արված է
|
հացի կտորների վրա ձիթապտղի յուղ քսել և գրիլի թավայի մեջ տաքացնել՝ մինչև խրթխրթան դառնալը |
7
արված է
|
այնուհետև հացի վրա թեթևակի սխտոր քսել, վրան դնել նախ պոմիդորը, ապա սոխը և մատուցել |