0 0

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
500 գ գազար
400 գ պահածոյացված սիսեռ
200 գ ֆետա
100 գ պիստակ
5 ճյուղ նանա
3 ճյուղ սպանախ
1 ճ․գ․ մեղր
2 թ․գ զիրա
50 գ կիտրոնի հյութ
2 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղ
ըստ անհրաժեշտության աղ
գազարը սիսեռով և ֆետայով

գազարը սիսեռով և ֆետայով

Այս ուտեստը կարող է ծառայել և՛ որպես աղցան, և՛ որպես խավարտ

հատկություններ։
  • բուսակերական
խոհանոց

    բաղադրամասեր

    քայլ առ քայլ

    կիսվել

    մեղր պիստակ սպանախ

    քայլեր

    1
    արված է

    ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճան

    2
    արված է

    գազարը կտրտել 5 սմ երկարություն և 1սմ լայնություն ունեցով մասերի

    3
    արված է

    գազարը լցնել թավայի մեջ, վրան ավելացնել զիրան, 1ճ․գ ձիթապտղի յուղ, աղ, խառնել և դնել ջեռոցի մեւ ՝ 30-40 րոպե։

    4
    արված է

    պատրաստ լինելուց հետո գազարը լցնել ամանի մեջ

    5
    արված է

    սիսեռը քամել, լվանալ և ավելացնել գազարին

    6
    արված է

    սուսի համար խառնել կիտրոնի հյութը, մեղրը և 1ճ․գ ձիթապտղի յուղը , ավելացնել գազարի և սիսեռի խառնուրդին

    7
    արված է

    սպանախը և նանան կտրտել, պիստակը մանրացնել, ավելացնել աղցանին

    8
    արված է

    ֆետան մանրացնել և ավելացնել մատուցելիս

    նախորդը
    լոբով աղցան իտալական սուսով
    հաջորդը
    րիզոտտո շամպինիոնով
    նախորդը
    լոբով աղցան իտալական սուսով
    հաջորդը
    րիզոտտո շամպինիոնով

    ավելացնել մեկնաբանություն