0 0
գազարով և վարսակի փաթիլներով կարկանդակ

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
200 գ․ վարսակի փաթիլներ
300 մլ ջուր
200 գ․ արմավ
110 գ․ չամիչ
55 գ․ գազար
80 մլ նարնջի հյութ
1 թ․գ․ փխրեցուցիչ
1 թ․գ․ դարչին
0․25 թ․գ․ մշկընկույզ
50 գ․ ընկույզ

գազարով և վարսակի փաթիլներով կարկանդակ

հատկություններ։
  • վեգան

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

արմավ ընկույզ մշկընկույզ չամիչ

քայլեր

1
արված է

ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճան

2
արված է

կաթսայի մեջ լցնել ջուրը, մշկընկույզը, արմավը, դարչինը, չամիչը
հասցնել եռման, կրակի թուլացնել և եփել 5-6 րոպե

3
արված է

գազարն անցկացնել քերիչով, իսկ ընկույզը մանր կտրտել

4
արված է

մեծ տարայի մեջ լցնել գազարը, ավելացնել կաթսայի զանգվածը և թողնել սառչի

5
արված է

այնուհետև ավելացնել նարնջի հյութը և լավ խառնել

6
արված է

ավելացնել նաև վարսակի փաթիլները, փխրեցուցիչը և ընկույզը

7
արված է

թխելու ձևամանը պատել բուսայուղով, խմերը լցնել մեջը և թխել 30-40 րոպե

նախորդը
թեթև բրաունի առանց ձվի
հաջորդը
բանանով և կակաոյով պաղպաղակ
նախորդը
թեթև բրաունի առանց ձվի
հաջորդը
բանանով և կակաոյով պաղպաղակ

ավելացնել մեկնաբանություն