բաղադրամասեր
-
50 գ․ չիլի պղպեղ
-
3 պճեղ սխտոր
-
1 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղ
-
1 թ․գ․ կարտոֆիլի օսլա
-
1 ճ․գ․ խնձորի քացախ
-
1 թ․գ․ շաքարավազ
-
1 պտղունց աղ
քայլ առ քայլ
քայլեր
1
արված է
|
բլենդերով լավ մանրացնել չիլի պղպեղը և սխտորը |
2
արված է
|
ստացված զանգվածը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել քացախը, բուսայուղը, աղը, շաքարավազը և դնել թույլ կրակին |
3
արված է
|
եռալուց հետո կրակին թողնել ևս 5 րոպե |
4
արված է
|
եթե ուզում եք, որ սոուսը ավելի խիտ ստացվի, եռալուց հետո ավելացրեք 1 թ․գ․ օսլա, այնուհետև վերցրեք կրակի վրայից |
5
արված է
|
մաքուր, հերմետիկ տարայում սոուսը սառնարանում կարելի է պահել 1 շաբաթ |