0 0
դասական չիլի սոուս

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

50 գ․ չիլի պղպեղ
3 պճեղ սխտոր
1 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղ
1 թ․գ․ կարտոֆիլի օսլա
1 ճ․գ․ խնձորի քացախ
1 թ․գ․ շաքարավազ
1 պտղունց աղ

դասական չիլի սոուս

հատկություններ։
  • բուսակերական
  • կծու
  • վեգան

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

քայլեր

1
արված է

բլենդերով լավ մանրացնել չիլի պղպեղը և սխտորը

2
արված է

ստացված զանգվածը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել քացախը, բուսայուղը, աղը, շաքարավազը և դնել թույլ կրակին

3
արված է

եռալուց հետո կրակին թողնել ևս 5 րոպե

4
արված է

եթե ուզում եք, որ սոուսը ավելի խիտ ստացվի, եռալուց հետո ավելացրեք 1 թ․գ․ օսլա, այնուհետև վերցրեք կրակի վրայից

5
արված է

մաքուր, հերմետիկ տարայում սոուսը սառնարանում կարելի է պահել 1 շաբաթ

նախորդը
քեսադիա քինոյաով և լոբով
հաջորդը
հնդկահավը ծաղկակաղամբով
նախորդը
քեսադիա քինոյաով և լոբով
հաջորդը
հնդկահավը ծաղկակաղամբով

ավելացնել մեկնաբանություն