բաղադրամասեր
-
1 հատ գազար
-
1 պճեղ սխտոր
-
1 կգ դդմիկ
-
1 ճ․գ․ տոմատի մածուկ
-
1 ճ․գ․ շաքարավազ
-
2 հատ գլուխ սոխ
-
0․5 հատ չիլի պղպեղ
-
4 ճ․գ․ արևածաղկի ձեթ
-
2 ճ․գ․ խնձորի քացախ
-
1 թ․գ․ աղ
քայլ առ քայլ
քայլեր
1
արված է
|
|
2
արված է
|
|
3
արված է
|
|
4
արված է
|
|
5
արված է
|
|
6
արված է
|
|
7
արված է
|
|
8
արված է
|
Դդմիկները և տապակած բանջարեղենը հարել բլենդերով: Ստացվում է մոտ 700 գրամ համեղ դդմիկով խավիար: Մատուցել սառը վիճակում: |