0 0

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
1 հատ գազար
1 պճեղ սխտոր
1 կգ դդմիկ
1 ճ․գ․ տոմատի մածուկ
1 ճ․գ․ շաքարավազ
2 հատ գլուխ սոխ
0․5 հատ չիլի պղպեղ
4 ճ․գ․ արևածաղկի ձեթ
2 ճ․գ․ խնձորի քացախ
1 թ․գ․ աղ
դդմիկով խավիար

դդմիկով խավիար

Դդմիկով խավիարի պարզ և անհավանական համեղ բաղադրատոմս տնային պայմաններում: Անհավանականորեն հաճելի և օգտակար:

հատկություններ։
  • վեգան

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

գազար

քայլեր

1
արված է

Մաքրել սոխը, սխտորը, գազարը, հեռացնել չիլի պղպեղի սերմերը,
Սոխը կտրտել կիսալուսնաձև, գազարը՝ բարակ շրջանաձև շեևտեևով, սխտորը և պղպեղը մանրացնել:

2
արված է

Դդմիկները շրջանաձև կտրտել 1սմ հաստությամբ, շարել ձեթով պատված թավայի մեջ

3
արված է

Թխել 200 աստիճան տաքացված ջեռոցում երեսուն րոպե

4
արված է

Այնուհետև դդմիկները լցրել քամոցի մեջ և սեղմել, որպեսզի ավելորդ հեղուկը հեռացվի:

5
արված է

Դդմիկը թխվելու ընթացքում 1 րոպե թույլ կրակով թավայի մեջ տապակել սխտորն ու պղպեղը

6
արված է

Այնուհետև ավելացնել գազարը և տապակում ևս երկու րոպե

7
արված է

Ավելացնել սոխը, մի փոքր ուժեղացնել կրակը և տապակել ևս 10 րոպե՝ մինչև որ բոլոր բանջարեղենները փափկեն: Ավելացնել տոմատի մածուկը, շաքարավազը, ազը, քացախը և մեկ րոպեից հեռացնել կրակի վրայից։

8
արված է

Դդմիկները և տապակած բանջարեղենը հարել բլենդերով: Ստացվում է մոտ 700 գրամ համեղ դդմիկով խավիար: Մատուցել սառը վիճակում:

նախորդը
տակո լոբով և քինոայով
հաջորդը
հունական աղցան (դասական)
նախորդը
տակո լոբով և քինոայով
հաջորդը
հունական աղցան (դասական)

ավելացնել մեկնաբանություն