0 0

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
8 ձու
170 գ․ թունա ձուկ պահածոյացված
300 գ․ գազար
200 գ․ կարտոֆիլ
2 պճեղ սխտոր
2 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղ
1/2 թ․գ․ չիլի պղպեղ
ըստ ճաշակի մաղադանոս
ըստ ճաշակի սև պղպեղ
ըստ ճաշակի աղ
թունիսյան ֆրիտտատա թունա ձկով

թունիսյան ֆրիտտատա թունա ձկով

թունիսում թունա ձուկը օմլետի անբաժան մասն է կազմում
այս բաղադրատոմսում կարող եք օգտագործել պահածոյացված թունա ձուկ

հատկություններ։
  • մսային

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

կարտոֆիլ

քայլեր

1
արված է

ջեռոցը տաքացնել 175 աստիճան

2
արված է

ջեռոցում խորովել կարտոֆիլը և գազարը մինչև պատրաստ լինելը, այնուհետև կտրտել փոքր խորանարդիկների տեսքով

3
արված է

սխտորը ճզմել, իսկ մաղադանոսը մանր կտրտել

4
արված է

մեծ ամանի մեջ հարել ձուն սխտորի, աղի և պղպեղի հետ, այնուհետև ավելացնել բանջարեղենը, թունա ձուկը և մաղադանոսը

5
արված է

թավան պատել ձիթապտղի յուղով, ստացված զանգվածը լցնել մեջը և եփել ջեռոցում 30-35 րոպե

6
արված է

ֆրիտտատան պատրաստ է․ մատուցելուց առաջ թողնել մի փոքր հովանա

նախորդը
բեկոնով և ձվով հագեցնող նախաճաշ
հաջորդը
ձու պաշոտ՝ ռուկոլայով և խոզապուխտով
նախորդը
բեկոնով և ձվով հագեցնող նախաճաշ
հաջորդը
ձու պաշոտ՝ ռուկոլայով և խոզապուխտով

ավելացնել մեկնաբանություն