բաղադրամասեր
-
400 գ պահածոյացված սպիտակ լոբի
-
400 գ պահածոյացված կարմիր լոբի
-
1 կապ մաղադանոս
-
սոուս
-
0,5 կապ կանաչ սոխ
-
1 պճեղ սխտոր
-
1 հատ նարինջ
-
0․5 թ․գ․ օրեգանո
-
4 ճ․գ ձիթապտղի յուղ
-
1 պտղունց աղ
քայլ առ քայլ
քայլեր
1
արված է
|
կանաչ սոխի սպիտակ գլխիկներն առանձնացնել, կտրտել, սխտորը մաքրել, նարինջի կեղևը քերիչով քերել, իսկ հյութը՝ քամել |
2
արված է
|
այս ամենը լցնել բլենդերի մեջ, ավելացնել նաև օրեգանոն, ձիթապտղի յուղն ու աղը, լավ հարել |
3
արված է
|
երկու տեսակի լոբին էլ, ջուրը քամելուց հետո, լցնել ամանի մեջ, ավելացնել կտրտած սոխը (կանաչ մասը), մաղադանոսը, սոուսը։ խառնել և դնել սառնարան |
4
արված է
|
մատուցել 1 ժամ հետո |