0 0
ծաղկակաղամբով հումակերական աղցան

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
0․5 ծաղկակաղամբ
50 գ․ նուշ
20 գ․ արևածաղկի սերմ
2 ճ․գ սև քունջութ
5 ճյուղ նանա կամ մաղադանոս
2 ճ․գ․ կիտրոնի հյութ
սոուս
1 թ․գ․ կոճապղպեղ
2 ճ․գ․ քունջութի յուղ
2 ճ․գ․ կիտրոնի հյութ
1 պտղունց աղացած կարմիր պղպեղ կծու
ըստ ճաշակի աղ
ըստ ճաշակի սև պղպեղ

ծաղկակաղամբով հումակերական աղցան

հատկություններ։
  • հումակերական

բաղադրամասեր

  • սոուս

քայլ առ քայլ

կիսվել

արևածաղկի սերմ նուշ քունջութ նանա

քայլեր

1
արված է

նախ պատրաստում ենք սոուսը․ կոճապղպեղն անցկացնում ենք քերիչով, լցնում խորը ամանի մեջ, ավելացնում քունջութի յուղը, կիտևրոնի հյութոը, սև և կարմիր պղպեղները

2
արված է

ծաղկակաղամբը մանր կտրտել և խոհանոցային կոմբայնով լավ մանրացնել

3
արված է

մարացրած ծաղկակաղամբը լցնել աղցանամանի մեջ, կիտրոնի հյութը ցողել վրան, ավելացնել պատրաստած սոուսի մեծ մասը, խառնել

4
արված է

նուշը բլենդերով մանրացնել

5
արված է

նուշը, քունջութը և արևածաղկի սերմերն ավելացնել աղցանին

6
արված է

նանան (կամ մաղադանոսը) կտրտել, ավելացնել աղցանին

7
արված է

այնուհետև լցնել սոուսի մնացած մասը

8
արված է

վերջում ավե

9
արված է

թողնել 10-15 րոպե ներծծվի

նախորդը
աղցան կաղամբով և ամսական բողկով
հաջորդը
երիտասարդ կաղամբով աղցան
նախորդը
աղցան կաղամբով և ամսական բողկով
հաջորդը
երիտասարդ կաղամբով աղցան

ավելացնել մեկնաբանություն