0 0
կանաչ բլիթներ

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
100 գ․ բրնձի ալյուր
3 փունջ սպանախ
3 թ․գ․ կտավատի սերմ
120 մլ ջուր
1 թ․գ․ փխրեցուցիչ

կանաչ բլիթներ

կանաչ բլիթներ՝ առանձ ձվի և կենդանական ծագման մթերքների

հատկություններ։
  • լոշիկով
  • վեգան

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

կտավատի սերմ սպանախ լոշիկ

քայլեր

1
արված է

կտավատի սերմերը մանրացնել սրճաղացով կամ հավանգի մեջ, վրան 2 ճ․գ․ տաք ջուր ավելացնել և թոնելլ սառնարանում՝ մինչև դոնդողանման զանգված դառնալը

2
արված է

բլենդերով հարել թարմ սպանախը և կտավատի սերմերից ստացված դոնդողը՝ աստիճանաբար ավելացնելով ալյուրը և փխրեցուցիչը

3
արված է

տաքացնել թավան միջին կրակի վրա, այնուհետև կրակի մի փոքր թուլացնել․ հենց թույլ կրակի վրա են թլիթները պահպանում կանաչ գույնը

4
արված է

բլիթները թխել սովորականի նման՝ 1-2 րոպե յուրաքանչյուր կողմի վրա

նախորդը
հնդկաձավարի շիլա շվեդական ձևով
հաջորդը
պանրակարկանդակ տոֆուով և խնձորով
նախորդը
հնդկաձավարի շիլա շվեդական ձևով
հաջորդը
պանրակարկանդակ տոֆուով և խնձորով

ավելացնել մեկնաբանություն