բաղադրամասեր
-
2 վարունգ
-
1 բուլղարական կարմիր պղպեղ
-
1 բուլղարական դեղին պղպեղ
-
250 գր․ չերրի
-
0,5 հատ կարմիր սոխ
-
225 գրամ ֆետա
-
100 գր․ ձիթապտղի յուղցանկալի է կալամատա տեսակի
-
2 պճեղ սխտոր
-
1 թ․գ․
-
0․5 թ․գ․
-
60 մլ
-
1 թ․գ
-
0․5 թ․գխոշոր աղացած
-
125 մլ
քայլ առ քայլ
քայլեր
1
արված է
|
վարունգը բաժանել երկու մասի, հանել սերմերը և կտրտել կիսալուսնաձև |
2
արված է
|
|
3
արված է
|
|
4
արված է
|
|
5
արված է
|
ֆետան կտչտել խորանարդաձև (1,5 սմ կողմով), ձիթապղի կորիզները հանել ։ Երկուսն էլ ավելացնել աղցանին և խառնել։ |