0 0

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
2 ձու
4 շերտ խոզապուխտ
1 ճ․գ․ կիտրոնի հյութ
1 ճ․գ․ կաթնաշոռ
1 փունջ ռուկոլա
2 կտոր ցորենի ամբողջահատիկի հաց
ըստ ճաշակի աղ
ըստ ճաշակի սև պղպեղ
ձու պաշոտ՝ ռուկոլայով և խոզապուխտով

ձու պաշոտ՝ ռուկոլայով և խոզապուխտով

որպեսզի ստանաք համեղ և ամենաիսկական պաշոտ՝ հետևեք հետևյալ ցուցումներին՝ ձուն նախորոք լցրեք որևէ բաժակի մեջ, այնպես, որ դեղնուցը չվնասվի, երբ կաթսայի հատակից կսկսեն պղպջակներ դուրս գալ, պետք է գդալով կաթսայի մեջ ջուրը պտտել ժամսլաքի ուղղությամբ , այնուհետև լցնել ձուն՝ ժամանակ առ ժամանակ կրկին ջուրը պտտելով, որպեսզի ձուն չդիպչի կաթսայի հատակին
ջրի մեջ աղ չլցնել
եփել 2-4 րոպե՝ կախված այն բանից, թե ինչ պնդության պաշոտ եք ուզում ստանալ

հատկություններ։
  • մսային

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

կաթնաշոռ ցորենի ամբողջահատիկ

քայլեր

1
արված է

ջեռոցը տաքացնել 210 աստիճան

2
արված է

խոզապուխտը թավայով դնել ջեռոցի մեջ 7-12 րոպե՝ մինչև խրթխրթան դառնալը

3
արված է

մինչ խոզապուխտը ջեռոցում է՝ պատրաստել պաշոտ ձուն

4
արված է

ռուկոլայի վրա լցնել կիտրոնի հյութը, խառնել

5
արված է

հացի շերտերը նույնպես դնել ջեռոց՝ մի քանի րոպեով

6
արված է

ջեռոցից հանելուց հետո հացի շերտերի վրա կաթնաշոռ քսել, հետո դնել ռուկոլան, խոզապուխտը և ձուն

նախորդը
թունիսյան ֆրիտտատա թունա ձկով
հաջորդը
հնդկաձավարի շիլա շվեդական ձևով
նախորդը
թունիսյան ֆրիտտատա թունա ձկով
հաջորդը
հնդկաձավարի շիլա շվեդական ձևով

ավելացնել մեկնաբանություն