0 0
ձվածեղ սոխով և թթվասերով

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
6 ձու
6 ճ․գ․ թթվասեր
1․5 ճ․գ․ ալյուր
4 ճ․գ․ բուսայուղ
2 կարմիր սոխ կամ այլ գլուխ սոպ
ըստ ճաշակի աղ
ըստ -աշակի սև պղպեղ
0․5 թ․գ․ զիրա

ձվածեղ սոխով և թթվասերով

հատկություններ։
  • բուսակերական

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

ձվածեղ, օմլետ

քայլեր

1
արված է

ալյուրը 2 ճ․գ․ բուսայուղի հետ թավայի մեջ բովել՝ մինչև մի փոքր մգանալը, այնուհետև վերցնել թավան կրակից, ավելացնել թթվասերը, լավ խառնել, որպեսզի գնդիկներ չմնան, կրկին դնել կրակին 1 րոպեով, որից հետո լցնել ամանի մեջ և թողնել սառչի

2
արված է

սոխը կիսալուսնաձև, բարակ կտրտել

3
արված է

թավայի մեջ ձեթ լցնել, դնել կրակին, ավելացնել սոխը, տապակել ուժեղ կրակի վրա, ավելացնել աղը, սև պղպեղը
վերջում ավելացնել զիրան և վերցնել կրակից

4
արված է

ձուն կոտրել, ցնել թթվասերով պատրաստուկի մեջ և լավ հարել՝ մինչև համասեռ զանգված դառնալը

5
արված է

սոխով թավան կրկին դնել կրակին, լավ տաքացնել

6
արված է

թավայի մեջ ավելացնել ձվով զանգվածը, փակել կափարիչով, կրակը թուլացնել և եփել 5-10 րոպե, կամ եփել 160 աստիճան տաքացված ջեռոցում

7
արված է

ձվածեղը մատուցել անմիջապես

նախորդը
թուրինջով կոմպոտ
հաջորդը
նուտելա
նախորդը
թուրինջով կոմպոտ
հաջորդը
նուտելա