0 0
ձվով և պանրով վարսակի փաթիլներ

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
0․5 բաժակ վարսակի փաթիլներ
1 ձու
1 ճ․գ․ պանիր չեդեռ
ըստ ճաշակի աղ
ըստ ճաշակի սև պղպեղ
1 ճյուղ կանաչ սոխ

ձվով և պանրով վարսակի փաթիլներ

խորհուրդ ենք տալիս օգտագործել ամենասովորական վարսակի փաթիլներ, որոնք եփվում են ամենաքիչը 10 րոպեում, քանի որ հենց այս փոթիլներն են պարունակում երկար ածխաջուր և նպաստում են մարսողությանը

հատկություններ։
  • բուսակերական

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

ձու չեդեռ պանիր

քայլեր

1
արված է

եփել վարսակի փաթիլները ըստ տուփի վրա նշված հրահանգների

2
արված է

երբ շիլան պատրաստ լինի, տաքացնել շիլան և տապակել ձուն այնպես, որ դեղնուցը չվնասվի

3
արված է

ձուն պատրաստ լինելուց հետո շիլան լցնել ամանի մեջ, վրան լցնել քերած պանիրը և դնել ձուն

4
արված է

մատուցելիս ավելացնել կտրտած կանաչ սոխ

նախորդը
խնձորի փափուկ կոնֆետ
հաջորդը
ֆրիտտատա
նախորդը
խնձորի փափուկ կոնֆետ
հաջորդը
ֆրիտտատա

ավելացնել մեկնաբանություն