0 0

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
կոտլետ
700 գ․ տավարի միս
1 գլուխ սոխ
100 գ․ մածուն
1 ճ․գ․ քունջութ
1 թ․գ․ սև պղպեղ
1 թ․գ․ աղացած կարմիր պղպեղ
1 թ․գ․ չորացրած ռեհան
1 թ․գ․ ռոզմարին
1 թ․գ․ չորացած անանուխ
1 ձու
պաքսիմատ
տապակելու համար բուսայուղ
բուրգեր
բուրգերի համար նախատեսված կլոր հաց
200 գ․ պանիր չեդեռ
3 լոլիկ
1/2 կապ հազար
1 կարմիր սոխ
3 թթու վարունգ
կոտլետով բուրգեր

կոտլետով բուրգեր

հատկություններ։
  • մսային

բաղադրամասեր

  • կոտլետ

  • բուրգեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

կոտլետ, տավարի միս

քայլեր

1
արված է

աղացած մսի վրա ավելացնել աղացած կամ մանր կտրտած սոխը, չորացրած կանաչիները, համեմունքները, ձուն և մածունը, լավ խառնել

2
արված է

ստացված խճողակը 15 րոպե թողնել սառնարանում, որպեսզի համերը լավ միախառնվեն

3
արված է

այնուհետև խճաղակից պատրաստել կոտլետներ, թաթախել պաքսիմատի մեջ և տապակել նախորոք տաքացված ձեթի մեջ

4
արված է

այժմ պատրաստում ենք բուրգերը

5
արված է

բուրգերի հացը լայնակի կտրել, սոխը կտրտել օղակաձև, լոլիկը և վարունգը՝ կլորավուն, իսկ պանիրը՝ բարակ քառակուսի կտորներով

6
արված է

եթե ունենք տնական պատրաստված մայոնեզ, ապա քսում ենք հացի ներքևի շերտի վրա, այնուհետև տեղադրում ենք մարոլի կտրտած տերևները, սոխը, լոլիկը, կոտլետը, պանիրը, թթու վարունգը և ծածկում ենք հացի երկրորդ շերտով

7
արված է

տնական համեղ բուրգերը պատրաստ է, բարի ախորժակ

նախորդը
դդումով ուտեստ
հաջորդը
սմբուկով և լոլիկով ուտեստ
նախորդը
դդումով ուտեստ
հաջորդը
սմբուկով և լոլիկով ուտեստ

ավելացնել մեկնաբանություն