0 0

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
1 սուրճի բաժակ նուշ
3 սուրճի բաժակ ջուր
0.5 թ․գ․ վանիլին
նշի կաթ

նշի կաթ

հատկություններ։
  • բուսակերական
  • վեգան

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

քայլեր

1
արված է

նուշը լվանում ենք, վրան ջուր ենք լցնում, այնպես, որ ծածկի նուշը, այդպես թողնում ենք 2-3 ժամ

2
արված է

3 ժամ անց, երբ նուշի կեղևը փափկում է, մաքրում ենք այն

3
արված է

մաքրած նուշը լցնում ենք բլենդերի մեջ, վրան ավելացնում ենք 3 սուրճի բաժակ ջուրը, վանիլինը, և հարում ենք մի քանի րոպե

4
արված է

ստանում ենք ձյունաճերմակ նշի կաթը․ որպեսզի այն ավելի նուրբ համ ունենա, կարող ենք անցկացնել թանզիֆի (մառլյա) միջով

5
արված է

կաթը կարող ենք սառնարանում պահել առավելագույնը երեք օր

նախորդը
ջավախքի տոլմա
հաջորդը
բանջարեղենային աղցան ֆետա պանրով
նախորդը
ջավախքի տոլմա
հաջորդը
բանջարեղենային աղցան ֆետա պանրով

ավելացնել մեկնաբանություն