բաղադրամասեր
-
5 ճ․գ․ կակաոյի փոշի
-
3 ճ․գ․ վարսակի փաթիլներ
-
1/3 բաժակ շաքարավազ
-
500 մլ կաթ
-
60 գ․ սերուցքային կարագ
-
1 բաժակ ընկույզ
քայլ առ քայլ
քայլեր
1
արված է
|
վարսակի փաթիլները սրճաղացով մանրացնել, վերածել ալյուրի |
2
արված է
|
ստացված ալյուրը, կակաոն և շաքարավազը խառնել կաթսայում, ավելացնել կաթը, խառնել, դնել կրակին |
3
արված է
|
անընդհատ խառնելով հասցնել եռման, ավելացնել կարագը, վերցնել կրակից |
4
արված է
|
ընկույզը նույնպես մանրացնել սրճաղացով, ավելացնել ստացված զանգվածին, լավ խառնել |
5
արված է
|
թողնել սառչի, այնուհետև վայելել՜ |