1 0
նուտելա

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
5 ճ․գ․ կակաոյի փոշի
3 ճ․գ․ վարսակի փաթիլներ
1/3 բաժակ շաքարավազ
500 մլ կաթ
60 գ․ սերուցքային կարագ
1 բաժակ ընկույզ

նուտելա

նուտելա սեփական ձեռքերով՝ առանք քիմիական հավելումների ՜

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

քայլեր

1
արված է

վարսակի փաթիլները սրճաղացով մանրացնել, վերածել ալյուրի

2
արված է

ստացված ալյուրը, կակաոն և շաքարավազը խառնել կաթսայում, ավելացնել կաթը, խառնել, դնել կրակին

3
արված է

անընդհատ խառնելով հասցնել եռման, ավելացնել կարագը, վերցնել կրակից

4
արված է

ընկույզը նույնպես մանրացնել սրճաղացով, ավելացնել ստացված զանգվածին, լավ խառնել

5
արված է

թողնել սառչի, այնուհետև վայելել՜

նախորդը
ձվածեղ սոխով և թթվասերով
հաջորդը
ծիրանի կորիզների լիկյոր
նախորդը
ձվածեղ սոխով և թթվասերով
հաջորդը
ծիրանի կորիզների լիկյոր

ավելացնել մեկնաբանություն