0 0
շչի

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
2 լ ջուր
500 գ. տավարի միս
500 գ. կաղամբ
100 գ. կարտոֆիլ
100 գ. լոլիկ
50 գ. գազար
100 գ. գլուխ սոխ
2 ճ.գ. արևածաղկի ձեթ
2-4 դափնու տերև
ըստ ճաշակի կանաչի
ըստ ճաշակի աղ
ըստ ճաշակի սև պղպեղ

շչի

ռուսական այս ապուրը ունի 10-ից ավելի պատրաստման տարբերակ

հատկություններ։
  • մսային
խոհանոց

    բաղադրամասեր

    քայլ առ քայլ

    կիսվել

    ապուր գազար լոլիկ կաղամբ կարտոֆիլ տավարի միս պոմիդոր

    քայլեր

    1
    արված է

    միսը լավ լվանալ, դնել ջրով կաթսայի մեջ, հասցնել եռման՝ ժամանակ առ ժամանակ հեռացնելով քափը

    2
    արված է

    լոլիկը և սոխը մանր կտրտել, գազարն անցկացնել խոշոր քերիչով

    3
    արված է

    սոխը և գազարը տապակել մի քանի րոպե, ավելացնել լոլիկը, ևս մի քանի րոպե տապակել

    4
    արված է

    կաղամբը և կարտոֆիլը կտրտել

    5
    արված է

    կաթսայից հանել միսը և բուլիոնի մեջ ավելացնել կաղամբը և կարտոֆիլը

    6
    արված է

    եռալուց հետո միսը կտրտել և ավելացնել կաթսայի մեջ

    7
    արված է

    կաթսան ծածկել կափարիչով և եփել ևս 15 րոպե մանր կտրտել կանաչին և սխտորը և ավելացնել ապուրին

    8
    արված է

    մանր կտրտել կանաչին և սխտորը և ավելացնել ապուրին

    9
    արված է

    ավելացնել նաև դափնու տերևը, աղը, պղպեղը

    10
    արված է

    մատուցելիս զարդարել կանաչներով ու թթվասերով

    նախորդը
    ապուր գուլյաշ
    հաջորդը
    լոլիկի ապուր հավով
    նախորդը
    ապուր գուլյաշ
    հաջորդը
    լոլիկի ապուր հավով

    ավելացնել մեկնաբանություն