0 0
ոլոռով և գազարով լոշիկ

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
70 գ․ ոլոռ
1 գազար
170 մլ ջուր
2 թ․գ․ մաղադանոս
1 թ․գ․ աղացած կարմիր պղպեղ կծու
0․5 թ․գ․ քրքում
0․5 թ․գ․ ուրց
0․5 թ․գ․ քիմիոն
0․5 թ․գ․ աղ
2 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղ

ոլոռով և գազարով լոշիկ

արագ և հեշտ պատրաստվող լոշիկ, որը կարելի է մատուցել հացի փոխարեն

հատկություններ։
  • բուսակերական
  • լոշիկով
  • վեգան

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

քայլեր

1
արված է

պատրաստել բոլոր բաղադրամասերը

2
արված է

ոլոռը մանրացնել սրճաղացով

3
արված է

գազարն անցկացնել քերիչով և մյուս բաղադրամասերի հետ խառնել խորը տարայի մեջ ևթողնել 20-30 րոպե

4
արված է

պետք է սպասի թթվասերի խտության զանգված

5
արված է

ջեռոցը տաքացնել 220 աստիճան , ստացված զանգվածը լցնել ձևամանի մեջ և թխել 10 րոպե

6
արված է

լոշիկը պատրաստ է․ կարող եք վայելել ինչպես տաք, այնպես էլ սառը վիճակում՝ ցանկացած սոուսի հետ

նախորդը
կանաչ աղցան խնձորի կեղևի սոուսով
հաջորդը
թարմացնող հյութ սպանախով
նախորդը
կանաչ աղցան խնձորի կեղևի սոուսով
հաջորդը
թարմացնող հյութ սպանախով

ավելացնել մեկնաբանություն