0 0
ոսպով և կաղամբող ապուր

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
500 գ․ կաղամբ
1 բաժակ կարմիր ոսպ
1 բաժակ տոմատի մածուկ
1 գլուխ սոխ
4 ճ․գ․ մաղադանոս
3 պճեղ սխտոր
4 սմ կոճապղպեղ
0․5 թ․գ․ քրքում
1 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղ
6․5 բաժակ ջուր

ոսպով և կաղամբող ապուր

կաղամբով և ոսպով խիտ ապուր, որին յուրահատուկ համ է հաղորդում սոխի, կոճապղպեղի, սխտորի և քրքումի սոուսը

հատկություններ։
  • վեգան

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

ոսպ կաղամբ կոճապղպեղ իմբիր

քայլեր

1
արված է

բենդերով խառնել կտրտած սոխը, սխտորը, քրքումը, կոճապղպեղը և մաղադանոսը՝ մինչև համասեռ զանգված դառնալը

2
արված է

կաղամբը կտրտել, ոսպը լվանալ

3
արված է

մեծ կաթսայի մեջ լցնել կաղամբը, ոսպը, տոմատի մածուկը և ամբողջ ջուրը, եփել 15-20 րոպե

4
արված է

պատրաստ լինելուց հետո ավելացնել սոխով սոուսը և մատուցել տաք վիճակում

նախորդը
ապուր ծաղկակաղամբով և պանրով
հաջորդը
սմբուկով և սպիտակ լոբով ապուր
նախորդը
ապուր ծաղկակաղամբով և պանրով
հաջորդը
սմբուկով և սպիտակ լոբով ապուր

ավելացնել մեկնաբանություն