0 0
ռեհանի լիմոնադ

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

1 կիտրոն
1 փունջ ռեհան
150 գ շաքարավազ
2 լ ջուր
սառույց

ռեհանի լիմոնադ

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

ռեհան, լիմոնադ

քայլեր

1
արված է

ջուրը եռացնել

2
արված է

ռեհանի տերևները պոկել, իսկ կիտրոնը շերտատել

3
արված է

տերևները, կիտրոնը և շաքարավազը լցնել եռացող ջրի մեջ և նորից հասցնել եռման

4
արված է

եռալուց հետո կաթսան վերցնել կրակից և կափարիչը փակ վիճակում թողնել 15րոպե

5
արված է

կիտրոնը հանել կաթսայից և այդպես թողնել ևս 30 րոպե

6
արված է

այնուհետև քամել հյութը ,թողնել սառչի

7
արված է

մատուցելիս ավելացնել սառույց և զարդարել ռեհանի թարմ տերևներով

նախորդը
ազնվամորու լիմոնադ
հաջորդը
ազնվամորիով պիրոգ
նախորդը
ազնվամորու լիմոնադ
հաջորդը
ազնվամորիով պիրոգ

ավելացնել մեկնաբանություն