0 0

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
4 սմբուկ
4 լոլիկ
100 գ․ ֆետա
1 գլուխ սոխ
4 պճեղ սխտոր
ըստ ճաշակի սև պղպեղ
ըստ ճաշակի աղ
1 ճ․գ․ տոմատի մածուկ
2 ճ․գ․ բուսայուղ
1 ճյուղ ռեհան
սմբուկով և լոլիկով ուտեստ

սմբուկով և լոլիկով ուտեստ

հատկություններ։
  • բուսակերական

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

սմբուկ, լոլիկ, ֆետա

քայլեր

1
արված է

սմբուկը լվանալ, երկայնքով բաժանել երկու մասի, 30 ր-ով դնել աղաջրի մեջ

2
արված է

աղաջրից հանելուց հետո միջուկի հատվածում կտրվածքներ անել այնպես, որ կեղևը չվնասվի, լցնել աղ, պղպեղ, տարածել միջուկի վրա, այնուհետև վրձինով բուսայուղ քսել

3
արված է

միջուկը դեպի ներքև շարել թավայի մեջ և 1 ժամով դնել 18 աստիճան տաքացված ջեռոցի մեջ

4
արված է

մինչ սմբուկը ջեռոցում է՝ պատրաստել միջուկը, որի համար սոխը, սխտորը մանր կտրտել և տապակել 1 ճ․գ․ բուսայուղով

5
արված է

երբ սոխը դառնա ոսկեգույն, ավելացնել 1 սուրճի բաժակ ջրով բացված տոմատի մածուկը

6
արված է

լոլիկը կեղևահան անել, ավելացնել տապակվող սոխին, եփել ևս 15 րոպե, վերջում ավելացնել կտրտած ռեհանը

7
արված է

սմբուկը պատրաստ լինելուց հետո շրջել, գդալի օգնությամբ միջուկը դեպի եզրեր բերել, որպեսզի մեջտեղում կարողանանք լցնել միջուկը

8
արված է

միջուկը լցնելուց հետո ավելացնել փշրած ֆետան, ևս մի շերտ միջուկ

9
արված է

լցոնված սմբուկը 10 րոպեով դնել ջեռոցի մեջ

10
արված է

ուտեստը պատրաստ է վայելելու համար․ մատուցելիս զարդարել կտրտած կանաչիներով

նախորդը
կոտլետով բուրգեր
նախորդը
կոտլետով բուրգեր

ավելացնել մեկնաբանություն