0 0
սմբուկով և սպիտակ լոբով ապուր

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
2 սմբուկ միջին չափի
1 բանկա պահածոյացված սպիտակ լոբի
1 գլուխ սոխ
2 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղ
3 ճ․գ․ կիտրոնի հյութ

սմբուկով և սպիտակ լոբով ապուր

ընդամենը հինգ բաղադրամասով պատրաստում ենք օգտակար ու համեղ ապուր

հատկություններ։
  • վեգան

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

կիտրոն սմբուկ լոբի

քայլեր

1
արված է

ջեռոցը տաքացնել առավելագույն ջերմաստիճանով

2
արված է

սմբուկը երկարությամբ կիսել, կտրված կողմը դեպի ներքև դնել թավայի մեջ և խորովել 30-40 րոպե՝ մինչև փափկելը

3
արված է

սոխը մանր կտրտել և բուսայուղով տապակել կաթսայում կափարիչը փակ վիճակում մոտ 15 րոպե՝ մինչև սոխի՝ ոսկեգույն դառնալը

4
արված է

սոխին ավելացնել լոբին հեղուկւ հետ միասին, հասցնել եռման, այնուհետև թույլ կրակի վրա եփել 10 րոպե

5
արված է

երբ սմբուկը պատրաստ լինի, հեռացնել կեղևը

6
արված է

սմբուկը ավելացնել ապուրին և եփել ևս մի քանի րոպե

7
արված է

ցանկութան դեպքում ապուրը կարող եք խառնել բլենդերով

8
արված է

մատուցելիս ավելացնել աղ, պղպեղ և կիտրոնի հյութ

նախորդը
ոսպով և կաղամբող ապուր
հաջորդը
բազուկով հումակերական ապուր
նախորդը
ոսպով և կաղամբող ապուր
հաջորդը
բազուկով հումակերական ապուր

ավելացնել մեկնաբանություն