բաղադրամասեր
-
2 սմբուկմիջին չափի
-
1 բանկա պահածոյացված սպիտակ լոբի
-
1 գլուխ սոխ
-
2 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղ
-
3 ճ․գ․ կիտրոնի հյութ
քայլ առ քայլ
քայլեր
1
արված է
|
ջեռոցը տաքացնել առավելագույն ջերմաստիճանով |
2
արված է
|
սմբուկը երկարությամբ կիսել, կտրված կողմը դեպի ներքև դնել թավայի մեջ և խորովել 30-40 րոպե՝ մինչև փափկելը |
3
արված է
|
սոխը մանր կտրտել և բուսայուղով տապակել կաթսայում կափարիչը փակ վիճակում մոտ 15 րոպե՝ մինչև սոխի՝ ոսկեգույն դառնալը |
4
արված է
|
սոխին ավելացնել լոբին հեղուկւ հետ միասին, հասցնել եռման, այնուհետև թույլ կրակի վրա եփել 10 րոպե |
5
արված է
|
երբ սմբուկը պատրաստ լինի, հեռացնել կեղևը |
6
արված է
|
սմբուկը ավելացնել ապուրին և եփել ևս մի քանի րոպե |
7
արված է
|
ցանկութան դեպքում ապուրը կարող եք խառնել բլենդերով |
8
արված է
|
մատուցելիս ավելացնել աղ, պղպեղ և կիտրոնի հյութ |