բաղադրամասեր
-
1 բաժակ հնդկաձավար
-
6 հատ (միջին չափի) սունկ
-
1 հատ դափնու տերև
-
1 հատ (միջին չափի) գլուխ սոխ
-
2 պճեղ սխտոր
-
1 ճ․գ․ արևածաղկի ձեթ
-
1 թ․գ․ քիմիոն
-
ըստ ճաշակի աղ
-
ըստ ճաշակի սև պղպեղ
-
ըստ ցանկության կանաչ սոխ
քայլ առ քայլ
քայլեր
1
արված է
|
կաթսայի մեջ լցնել 1 բաժակ ջուր, դափնու տերևը, հնդկաձավարը և եփել։ |
2
արված է
|
գլուխ սոխը մանր կտրտել և տապակել թավայի մեջ լցված արևածաղկի յուղով, այնուհետև ավելացնել կտրտած սունկը, քիմիոնը, մանր կտրտած սխտորը և տապակել մինչև սնկի ոսկեգույն դառնալը |
3
արված է
|
Այս խառնուրդի վրա ավելացնել եփված հնդկաձավարը, լցնել աղը և պղպեղը և ևս 3 րոպե տապակել։ |
4
արված է
|
մատուցելիս կարելի է ավելացնել կտրտած կանաչ սոխ |