0 0

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
1 բաժակ հնդկաձավար
6 հատ (միջին չափի) սունկ
1 հատ դափնու տերև
1 հատ (միջին չափի) գլուխ սոխ
2 պճեղ սխտոր
1 ճ․գ․ արևածաղկի ձեթ
1 թ․գ․ քիմիոն
ըստ ճաշակի աղ
ըստ ճաշակի սև պղպեղ
ըստ ցանկության կանաչ սոխ
սնկով հնդկաձավար

սնկով հնդկաձավար

երբեմն սիրտդ ինչ-որ պարզ բան ուզում․ օրինակ՝ հնդկաձավար։ Այն ավելի համեղ դարձնելու համար ավելացրեք անտառային սնկեր և վայելեք

հատկություններ։
  • բուսակերական

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

սունկ փլավ

քայլեր

1
արված է

կաթսայի մեջ լցնել 1 բաժակ ջուր, դափնու տերևը, հնդկաձավարը և եփել։

2
արված է

գլուխ սոխը մանր կտրտել և տապակել թավայի մեջ լցված արևածաղկի յուղով, այնուհետև ավելացնել կտրտած սունկը, քիմիոնը, մանր կտրտած սխտորը և տապակել մինչև սնկի ոսկեգույն դառնալը

3
արված է

Այս խառնուրդի վրա ավելացնել եփված հնդկաձավարը, լցնել աղը և պղպեղը և ևս 3 րոպե տապակել։

4
արված է

մատուցելիս կարելի է ավելացնել կտրտած կանաչ սոխ

նախորդը
աղցան ռուկոլայով և արքայանարնջով
հաջորդը
աղցան խնձորով և սպանախով
նախորդը
աղցան ռուկոլայով և արքայանարնջով
հաջորդը
աղցան խնձորով և սպանախով

ավելացնել մեկնաբանություն