0 0
վեգանական կեսար

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
60 գ․ հնդկական պոպոք
3 ճ․գ․ կիտրոն
1 պճեղ սխտոր
3 ճ․գ․ խմորիչ
1 փունջ հազար
140 գ․ եգիպտացորենի ալյուր
800 մլ ջուր
ըստ ճաշակի աղ
ըստ ճաշակի սև պղպեղ
ըստ ճաշակի մանանեխ
1 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղ
զարդարելու համար չերրի

վեգանական կեսար

հատկություններ։
  • վեգան

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

աղցան հազար հնդկական պոպոք չերրի լոլիկ պոմիդոր

քայլեր

1
արված է

չորահաց պատրաստելու համար միջին չափի կաթսայում եռացնում ենք ջուրը և խառնելով աստիճանաբար ավելացնում ենք ալյուրը
շարունակում ենք խառնել մոտ 15 րոպե՝ մինչև որ խառնուրդը կխտանա

2
արված է

խառնուրդը սառչելուց հետ թխելու համար նախատեսված թավայում դնում ենք յուղաթուղթ և խառնուրդը հավասարաչափ տարածում
երկու ժամով դնում ենք սառնարանի մեջ

3
արված է

ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճան

4
արված է

խմորը հանել սառնարանից, կտրտել խորանարդիկների տեսքով, համեմել աղով, պղպեղով, ավելացնել բուսայուղը լավ խառնել և տարածել թավայի մեջ

5
արված է

թխել 25-30 րոպե՝ մեկ կամ երկու անգտամ խառնելով

6
արված է

խյուս պատրաստելու համար բլենդերում լավ մանրացնել հնդկական պոպոքը, ավելացնել կիտրոնի հյութը, 150 մլ ջուր, ճզմած սխտորը, մանանեխը և խմորիչը
եթե անհրաժեշտություն լինի, կիտրոնի հյութը կարելի է ավելացնել ըստ ցանկության

7
արված է

հազարը խառնել խյուսի հետ, բաժանել չորս մասի, դնել ափսեների մեջ, ավելացնել չորահացը

8
արված է

մատուցելիս զարդարել չերրի լոլիկով

նախորդը
հաճարը ռուկոլայով և լոլիկի չրով
հաջորդը
հնդկաձավարով ռագու
նախորդը
հաճարը ռուկոլայով և լոլիկի չրով
հաջորդը
հնդկաձավարով ռագու

ավելացնել մեկնաբանություն