0 0
տակո լոբով և քինոայով

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
12 հատ տակո գրպանիկ
2/3 բաժակ քինոա
1 հատ չիլի պղպեղ
1 բաժակ լոբի
200 գ պանիր չեդեռ
1 թ․գ աղ

տակո լոբով և քինոայով

հատկություններ։
  • բուսակերական
  • լոշիկով

Այսօր պատրաստելու ենք մեքսիկական խոհանոցի ուտեստ՝ խրթրրթան տակո լոշիկներ տարբեր միջուկներով, որոնք հայտնի են ոչ միայն մեքսիկայում, այլև վերջրնիս սահմաններից դուրս

  • 4 հոգի
  • հեշտ

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

լոբի չեդեռ պանիր լոշիկ

քայլեր

1
արված է

Մեկ օրով լոբին թրջում ենք: Այնուհետև քամում ենք ջուրը, ավելացնում երկու բաժակ ջուր և 1.5 ժամ եփում թույլ կրակով: Այնուհետև ավելացնում ենք աղը:

2
արված է

Պանիրն անցկացնել մանր քերիչով, իսկ չիլի պղպեղը կտրատել փոքր կտորներով:

3
արված է

1.5 բաժակ ջուրը եռացնել, ավելացնել 1 պտղունց աղ, այնուհետև լցնել քինոան և 15 րոպե եփել թույլ կրակով:

4
արված է

Լոբին ու քինոան խառնել, ավելացնել պանիրի կեսը և չիլի պղպեղը:

5
արված է

Տակոյի գրպանիկները լցոնել մեր պատրաստած միջուկով

6
արված է

Վրան ավելացնել մնացած պանիրը և ուղղահայաց դիրքով թխել 180 աստիճան տաքացված ջեռոցում 15 րոպե:

հաջորդը
դդմիկով խավիար
հաջորդը
դդմիկով խավիար

ավելացնել մեկնաբանություն