բաղադրամասեր
-
400 գ․ տավարի ֆիլե
-
200 գ․ սունկ
-
2 բուլղարական պղպեղ
-
1 գլուխ սոխ
-
200 գ․ պանիր չեդեռ
-
3 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղ
-
2 պճեղ սխտոր
-
ըստ ճաշակի աղ
քայլ առ քայլ
քայլեր
1
արված է
|
տավարի միսը կտրտել խորանարդերի տեսքով |
2
արված է
|
տաքացրած թավայում բուսայուղի մեջ տապակել սունկը, սոխը և պղպեղը 2-3 րոպե |
3
արված է
|
թավայի մեջ ավելացնել տավարի միսը և մանրկտրտած սխտորը, լցնել աղը և տապակել մինչև մսի պատրաստ լինելը |
4
արված է
|
մատուցել տաք վիճակում՝ ավելացնելով քերիչով անցկացված պանիրը |