0 0
տավարի միսը սնկով և պանրով

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

400 գ․ տավարի ֆիլե
200 գ․ սունկ
2 բուլղարական պղպեղ
1 գլուխ սոխ
200 գ․ պանիր չեդեռ
3 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղ
2 պճեղ սխտոր
ըստ ճաշակի աղ

տավարի միսը սնկով և պանրով

հատկություններ։
  • մսային
  • միջին

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

սունկ չեդեռ պանիր բուլղարական պղպեղ տավարի միս ֆիլե

քայլեր

1
արված է

տավարի միսը կտրտել խորանարդերի տեսքով

2
արված է

տաքացրած թավայում բուսայուղի մեջ տապակել սունկը, սոխը և պղպեղը 2-3 րոպե

3
արված է

թավայի մեջ ավելացնել տավարի միսը և մանրկտրտած սխտորը, լցնել աղը և տապակել մինչև մսի պատրաստ լինելը

4
արված է

մատուցել տաք վիճակում՝ ավելացնելով քերիչով անցկացված պանիրը

նախորդը
հավը շամպինիոնով
հաջորդը
հաճարը ռուկոլայով և լոլիկի չրով
նախորդը
հավը շամպինիոնով
հաջորդը
հաճարը ռուկոլայով և լոլիկի չրով

ավելացնել մեկնաբանություն