0 0
տորթ շոկոլադե կապրեզե

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
300 գ․ նուշ
200 գ․ շաքարավազ
150 գ․ սերուցքային կարագ
4 ձու
230 գ․ դառը շոկոլադ
1 ճ․գ․ ալյուր
1 պտղունց փխրեցուցիչ

տորթ շոկոլադե կապրեզե

այս բաղադրատոմսում ալյուր գրեթե չկա՝ ընդամենը 1 ճաշի գդալ

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

քայլեր

1
արված է

250 գրամ նուշը սրճաղացով կամ բլենդերով լավ մանրացնել, վերածելով ալյուրի, իսկ 50 գրամը՝ մանր կտրտել

2
արված է

խոհանոցային կոմբայնում խառնել 130 գրամ շոկոլադը, ալյուրը, փխրեցուցիչը և շաքարավազը

3
արված է

առանձին ամանի մեջ հարել կարագը, ավելացնել 4 ձվի դեղնուցը և աղացած նուշը

4
արված է

ձվի սպիտակուցը 1 պտղունց աղի հետ հարել առանձին ամանի մեջ՝ մինչև պինդ փրփուրի վերածվելը

5
արված է

1 գդալ հարած սպիտակուցից ավելացնել կարագով ամանի մեջ, խառնել, այնուհետև ավելացնել շոկոլադով խառնուրդը, լավ խառնել, որից հետա ավելացնել մնացած սպիտակուցը

6
արված է

տորթը թխելու կլոր ձևամանը պատել բուսայուղով և ստացված խմորը լցնել մեջը

7
արված է

թխել 50-60 րոպե 170-180 աստիճան տաքացված ջեռոցում

8
արված է

100 գ․ շոկոլադը հալեցնել 4 ճ․գ․ ջրում և տորթի լավ սառչելուց հետո հավասարաչափ քսել տորթի վրա

9
արված է

վերջում զարդարել մանրացված նուշով, որը կարելի է նաև բովել

նախորդը
հումակերական ֆալաֆել
հաջորդը
վարունգա-բազիլիկային պաղպաղակ
նախորդը
հումակերական ֆալաֆել
հաջորդը
վարունգա-բազիլիկային պաղպաղակ

ավելացնել մեկնաբանություն