0 0

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
400 գ շամպինիոն
100 գ գլուխ սոխ
3 պճեղ սխտոր
400 գ բրինձ
3 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղ
40 գ սերուցքային կարագ
70 գ պարմեզան
400 մլ բանջարեղենային բուլիոն կամ ջուր
զարդարելու համար մաղադանոս
ըստ ճաշակի աղ
ըստ ճաշակի սև պղպեղ
րիզոտտո շամպինիոնով

րիզոտտո շամպինիոնով

Րիզոտտոն կարելի է պատրաստել բազմատեսակ բանջարեղեններով․ այս անգամ ձեզ ենք ներկայացնում շամպինիոնով տարբերակը՝ մի հիանալի տարբերակ :)

հատկություններ։
  • բուսակերական
խոհանոց

    բաղադրամասեր

    քայլ առ քայլ

    կիսվել

    բրինձ սունկ պարմեզան փլավ

    քայլեր

    1
    արված է

    անր կտրտել սոխը և սխտորը։ Սունկը բարակ կտրտել և ձիթապտղի յուղի մեջ տապակել սխտորի և սոխի հետ միասին։ Տապակելուց հետո քանի կտոր սունկ առանձնացնել մատուցելիս զարդարելու համար

    2
    արված է

    սնկով թավայի մեջ ավելացնել բրինձը, տապակել մի քանի րոպե, այնուհետև ավելացնել 100 մլ բանջարեղենային բուլիոնը։ Եևբ բուլիոնն ամբողջովին կգոլորշանա ավելացնել ևս 100 մլ։ Կրկնել մինչև բրնձի եփվելը

    3
    արված է

    բրնձի եփվելուց հետո ավելացնել սերուցքային կարագը, քերած պարմեզանը և խառնել փայտե գդալով

    4
    արված է

    բրինձը լցնել ափսեի մեջ, զարդարել սնկով, կտրտած մաղադանոսով, աղ և պղպեղ ավելացնել։

    5
    արված է

    մատուցել անմիջապես

    նախորդը
    գազարը սիսեռով և ֆետայով
    հաջորդը
    բրուսկետա գրիլ արած սոխով
    նախորդը
    գազարը սիսեռով և ֆետայով
    հաջորդը
    բրուսկետա գրիլ արած սոխով

    ավելացնել մեկնաբանություն