0 0
քեսադիա քինոյաով և լոբով

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

նշել չափաբաժինը
150 գ․ քինոա
0․5 բաժակ պահածոյացված կարմիր լոբի
100 գ․ պանիր չեդեռ
0․5 գ․ սև պղպեղ
0․5 գ․ քիմիոն
0․5 գ․ աղացած կարմիր պղպեղ
4 լոշիկ
1 ավոկադո
մի քանի փունջ մաղադանոս

քեսադիա քինոյաով և լոբով

մեքսիկական նախուտեստի՝ քեսադիայի բուսակերական տարբերակը քինոայով և լոբով

հատկություններ։
  • բուսակերական
  • լոշիկով

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

կարմիր լոբի պանիր չեդեռ

քայլեր

1
արված է

քինոան եփել ջրում մոտ 20 րոպե, ավելացնել լոբին, համեմունքները, խառնել

2
արված է

ավոկադոն և մաղադանոսը մանր կտրտել, իսկ պանիրն անցկացնել քերիչով

3
արված է

լոշիկները տաքացնել թավայում

4
արված է

լոշիկը մտովի բաժանել երկու մասի, առաջին կեսի վրա լցնել լոբով քինոան, ավոկադոն, պանիրը և մաղադանոսը
լոշիկի երկրորդ կեսը ծալել առաջին կեսի վրա այնպես, որ ստանանք կիսալուսնաձև տեսք

5
արված է

կտրտել մի քանի մասի, զարդրել մաղադանոսով

նախորդը
ռոլլ սաղմոնով, կաթնաշոռով և ավոկադոյով
հաջորդը
դասական չիլի սոուս
նախորդը
ռոլլ սաղմոնով, կաթնաշոռով և ավոկադոյով
հաջորդը
դասական չիլի սոուս

ավելացնել մեկնաբանություն