բաղադրամասեր
-
150 գ․ քինոա
-
0․5 բաժակ պահածոյացված կարմիր լոբի
-
100 գ․ պանիր չեդեռ
-
0․5 գ․ սև պղպեղ
-
0․5 գ․ քիմիոն
-
0․5 գ․ աղացած կարմիր պղպեղ
-
4 լոշիկ
-
1 ավոկադո
-
մի քանի փունջ մաղադանոս
քայլ առ քայլ
քայլեր
1
արված է
|
քինոան եփել ջրում մոտ 20 րոպե, ավելացնել լոբին, համեմունքները, խառնել |
2
արված է
|
ավոկադոն և մաղադանոսը մանր կտրտել, իսկ պանիրն անցկացնել քերիչով |
3
արված է
|
լոշիկները տաքացնել թավայում |
4
արված է
|
լոշիկը մտովի բաժանել երկու մասի, առաջին կեսի վրա լցնել լոբով քինոան, ավոկադոն, պանիրը և մաղադանոսը |
5
արված է
|
կտրտել մի քանի մասի, զարդրել մաղադանոսով |