0 0
բեկոնով և ձվով հագեցնող նախաճաշ

կիսվիր քո սոցիալական ցանցում

Or you can just copy and share this url

բաղադրամասեր

2 ձու
50 գ․ սպանախ
100 գ․ պանիր չեդեռ
100 գ․ ապխտած բեկոն
ըստ ճաշակի աղ
ըստ ճաշակի սև պղպեղ

բեկոնով և ձվով հագեցնող նախաճաշ

դասական բեկոնով օմլետին հետաքրքիր փոխարինող

հատկություններ։
  • մսային

բաղադրամասեր

քայլ առ քայլ

կիսվել

սպանախ ձու

քայլեր

1
արված է

ձուն հարել աղի, պղպեղի և քերիչով անցկացրած պանիրի հետ, ավելացնել սպանախը

2
արված է

ստացված զանգվածը լցնել 200-250 մլ տարողությամբ բանկայի մեջ և դնել միկրոալիքային վառարանի մեջ

3
արված է

հետևել պատրաստման ընթացքին և հենց որ ձուն բարձրանա մինչև բանկայի ծայրը, հանել միկրոալիքային վառարանից

4
արված է

բեկոնը խորանարդաձև կտրտել և լցնել պատրաստի ձվի վրա

նախորդը
ռոլլ ձվով, սպանախով, ավոկադոյով և պանրով
հաջորդը
թունիսյան ֆրիտտատա թունա ձկով
նախորդը
ռոլլ ձվով, սպանախով, ավոկադոյով և պանրով
հաջորդը
թունիսյան ֆրիտտատա թունա ձկով

ավելացնել մեկնաբանություն