բաղադրամասեր
-
2 ձու
-
50 գ․ սպանախ
-
100 գ․ պանիր չեդեռ
-
100 գ․ ապխտած բեկոն
-
ըստ ճաշակի աղ
-
ըստ ճաշակի սև պղպեղ
քայլ առ քայլ
քայլեր
1
արված է
|
ձուն հարել աղի, պղպեղի և քերիչով անցկացրած պանիրի հետ, ավելացնել սպանախը |
2
արված է
|
ստացված զանգվածը լցնել 200-250 մլ տարողությամբ բանկայի մեջ և դնել միկրոալիքային վառարանի մեջ |
3
արված է
|
հետևել պատրաստման ընթացքին և հենց որ ձուն բարձրանա մինչև բանկայի ծայրը, հանել միկրոալիքային վառարանից |
4
արված է
|
բեկոնը խորանարդաձև կտրտել և լցնել պատրաստի ձվի վրա |