բաղադրամասեր
-
2 կապ ռուկոլա
-
1 հատ արքայանարինջ
-
0,5 բաժակ ընկույզ
-
100 գ ֆետա
-
ըստ ճաշակի աղ
-
ըստ ճաշակի սև պղպեղ
-
ըստ ցանկության աղացած կարմիր պղպեղ
-
2 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղ
-
1 թ․գ․ կիտրոնի հյութ
-
1 թ․գ․ մանանեխ
քայլ առ քայլ
քայլեր
1
արված է
|
կիսալուսնաձև կտրտել արքայանարինջը։ |
2
արված է
|
վրան ավելացնել ռուկոլան և մանրացրած ընկույզը |
3
արված է
|
առանձին ամանի մեջ խառնել ձիթապտղի յուղը, աղը, պղպեղը, կիտրոնի հյութը և մանանեխը |
4
արված է
|
ստացվախծ սոուսը լսնել աղցանի վրա |
5
արված է
|
աղցանը լցնել աղցանամանի մեւ, վրան ավելացնել ֆետան և կարմիր պղպեղը |
6
արված է
|
աղցանը պատրաստ է մատուցման․ բարի ախորժակ |