բաղադրամասեր
-
900 գ․ ծաղկակաղամբ
-
700 մլ բանջարեղենային բուլիոնկամ ջուր
-
100 գ․ պանիր չեդեռ
-
400 մլ կաթ
-
1 գլուխ սոխ
-
1 կարտոֆիլ
-
1 ճ․գ․ ձիթապտղի յուղ
-
ըստ ճաշակի համեմունքներ
քայլ առ քայլ
քայլեր
1
արված է
|
սոխըմանր կտրտել և տապակել բուսայուղով կաթսայի մեջ՝ մինչև ոսկեգույն դառնալը |
2
արված է
|
ծաղկակաղամբը և կարտոֆիլը կտրտել, ավելացնել սոխի վրա, լցնել բուլիոնը, կաթը և համեմունքները |
3
արված է
|
հասցնել եռման, կրակը թուլացնել և եփել ևս 30 րոպե՝ մինչև ծաղկակաղամբը և կարտոֆիլը փափկեն |
4
արված է
|
պատրաստ լինելուց հետո բլենդերով վերածել խյուսի |
5
արված է
|
մատուցելիս ավելացնել քերած պանիր |