բաղադրամասեր
-
900 գ․ դդում
-
200 գ․ գազար
-
150 գ․ գլուխ սոխ
-
150գ․ սերուցք
-
75 գ․ չորահաց
-
70 մլ ձիթապտղի յուղ
-
25 գ․ շաքարավազ
-
10 գ․ դդմի կորիզ
-
1 պտղունց աղ
քայլ առ քայլ
քայլեր
1
արված է
|
գազարը, սոխը, դդումը կտրտել |
2
արված է
|
կաթսայի մեջ դաղել բուսայուղը, ավելացնել գազարը և սոխը, մի քանի րոպե տապակել |
3
արված է
|
ավելացնել դդումը և 1․6 լ ջուր, եփել 40 րոպե |
4
արված է
|
անուհետև ավելացնել աղը և պղպղեղը |
5
արված է
|
պատրաստի ապուրը վերցնել կրակից և հարել բլենդերով |
6
արված է
|
մատուցելիս ավելացնել տաք սերուցք, զարդարել դդմի կորիզներով |