բաղադրամասեր
-
2 ձու
-
4 շերտ խոզապուխտ
-
1 ճ․գ․ կիտրոնի հյութ
-
1 ճ․գ․ կաթնաշոռ
-
1 փունջ ռուկոլա
-
2 կտոր ցորենի ամբողջահատիկի հաց
-
ըստ ճաշակի աղ
-
ըստ ճաշակի սև պղպեղ
քայլ առ քայլ
քայլեր
1
արված է
|
ջեռոցը տաքացնել 210 աստիճան |
2
արված է
|
խոզապուխտը թավայով դնել ջեռոցի մեջ 7-12 րոպե՝ մինչև խրթխրթան դառնալը |
3
արված է
|
մինչ խոզապուխտը ջեռոցում է՝ պատրաստել պաշոտ ձուն |
4
արված է
|
ռուկոլայի վրա լցնել կիտրոնի հյութը, խառնել |
5
արված է
|
հացի շերտերը նույնպես դնել ջեռոց՝ մի քանի րոպեով |
6
արված է
|
ջեռոցից հանելուց հետո հացի շերտերի վրա կաթնաշոռ քսել, հետո դնել ռուկոլան, խոզապուխտը և ձուն |