բաղադրամասեր
-
0․5 բաժակ վարսակի փաթիլներ
-
1 ձու
-
1 ճ․գ․ պանիր չեդեռ
-
ըստ ճաշակի աղ
-
ըստ ճաշակի սև պղպեղ
-
1 ճյուղ կանաչ սոխ
քայլ առ քայլ
քայլեր
1
արված է
|
եփել վարսակի փաթիլները ըստ տուփի վրա նշված հրահանգների |
2
արված է
|
երբ շիլան պատրաստ լինի, տաքացնել շիլան և տապակել ձուն այնպես, որ դեղնուցը չվնասվի |
3
արված է
|
ձուն պատրաստ լինելուց հետո շիլան լցնել ամանի մեջ, վրան լցնել քերած պանիրը և դնել ձուն |
4
արված է
|
մատուցելիս ավելացնել կտրտած կանաչ սոխ |