բաղադրամասեր
-
2 ձու
-
20 մլ կաթ
-
10 գ․ բուլղարական պղպեղ
-
15 գ․ պանիր չեդեռ
-
15 գ․ դդմիկ
-
2 ճ․գ․ կարմիր սոխ
-
1 ճ․գ ձիթապտղի յուղ
քայլ առ քայլ
քայլեր
1
արված է
|
մանր կտրտել սոխը, բուլղարակն պղպղեղը և դդմիկը |
2
արված է
|
այս ամենը լցնել ձիփապտղի յուղով պատած բաժակի կամ գավաթի մեջ |
3
արված է
|
բաժակը 1 րոպե դնել միկրոալիքային վառարանի մեջ |
4
արված է
|
ձուն կաթով հարել և ավելացնել բաժակի մեջ |
5
արված է
|
բաժակը դնել միկրոալիքային վառարանի մեջ 1-2 րոպե՝ մինչև ձվի պատրաստ լինելը |
6
արված է
|
վառարանից հանել բաժակը, վրան լցնել քերած պանիրը, ծածկել որևէ կափարիչով և թողնել 2-3 րոպե |
7
արված է
|
մատուցելի կարելի է ավելացնել կտրտած կանաչ սոխ կամ համեմ |